Hero visual
Hero visual 2

Support your biological age

  • Je nieuwe, eenvoudig in te plannen gewoonte
  • Gepatenteerde formule ontwikkeld door wetenschappers
  • Alleen natuurlijke ingrediënten

de ingredïenten

THE Blend bevat zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke ingrediënten voor lange termijn effecten. Onze wetenschappers hebben een veilige, innovatieve en eenvoudig in te nemen formule ontwikkeld. Ontdek wat er in zit!

Ingredient Granaatappelextract

Granaatappelextract

Ingredient Broccolikiemen

Broccolikiemen

Ingredient Niacine

Niacine

Ingredient Resveratrol

Resveratrol

Ingredient Vitamine D3

Vitamine D3

Ingredient Vitamine K

Vitamine K

Ingredient Betaïne / trimethylglycine

Betaïne / trimethylglycine

Testimonials

Zirtui geeft me dat kleine oppeppertje op 'Monday Blues'-dagen. Ik heb een zeer merkbaar verschil in mijn energieniveau ervaren in vergelijking met de winter van vorig jaar. Het is een game changer die je toelaat om het hele jaar door te gaan. Ik beveel Zirtui aan aan al mijn klanten.

Sander (25)

Ik slik nu al een paar maanden mijn dagelijkse dosis Zirtui. Makkelijk te mengen in een yoghurt of warme drank (die nu groen kleurt). Mensen reageren meestal met ongeloof als ik vertel hoe oud ik ben. En dat ik graag zo houden!

Christ (67)

Elke ochtend drinken mijn vriendin en ik onze groene Zirtui drank! Een paar seconden met de mixer en ons drankje is klaar. Ik ben 53, maar mijn biologische leeftijd geeft aan dat ik in de 40 ben. Zirtui houdt me jong!

Johan (53)

Als personal coach vind ik het belangrijk om er elke dag fris en gezond uit te zien. Ik merk een significant verschil sinds ik een dagelijkse dosis Zirtui vol vitamines inneem. Normaal heb ik 's ochtends niet echt een goede maaltijd. Maar daar heeft Zirtui verandering in gebracht, want ik neem het nu met een beetje yoghurt en wat muesli. Het ontbijt is een vast onderdeel van mijn ochtendroutine geworden. Het geeft me meteen een geweldig gevoel. Mijn huid ziet er beter uit en het heeft zeker mijn immuunsysteem een ​​boost gegeven. Vooral in de wintermaanden raad ik aan om te kiezen voor een extra dosis vitamine D.

Laurence (43)

Zirtui. Vanwaar de naam?

De naam Zirtui is afgeleid van de sirtuïnes, een groep longevity eiwitten die een centrale rol spelen bij de regulatie van celmechanismen die betrokken zijn bij veroudering. Sirtuïnes werken samen met cofactor NAD+ en bleken een positieve invloed te hebben op de levensduur van modelorganismen waarin hun functie is onderzocht. Tegenwoordig zijn sirtuïnes vooral bekend als de "levensduurgenen".

De afgelopen decennia zijn wetenschappers begonnen met het ontrafelen van de moleculaire mechanismen achter de verouderingsprocessen van ons lichaam. Veroudering is een complex proces dat ertoe leidt dat cellen hun vermogen verliezen om met schade om te gaan, die we gedurende ons hele leven hebben ontwikkeld. Als gevolg daarvan presteren cellen niet meer zo optimaal als vroeger.

Hoewel de mechanismen complex zijn, is het duidelijk geworden dat veroudering kan worden vertraagd door de juiste levensstijlkeuzes en de juiste voedingskeuzes.

Onderzoeksblog

Het Belang van Slaap voor een Gezond Leven

Het Belang van Slaap voor een Gezond Leven

Slaap, vaak verkeerd begrepen als een passieve activiteit, is een drukke periode voor het lichaam. Gedurende deze tijd komen talloze processen op gang, die...

Lees meer Het Belang van Slaap voor een Gezond Leven
De Wonderen van Granaatappelextract: een boost voor je huid en je energieniveau

De Wonderen van Granaatappelextract: een boost voor je huid en je energieniveau

Ontdek de gezondheidsvoordelen van granaatappelextract, inclusief het ondersteunen van mitochondriale gezondheid, het bevorderen van levensduur, en het stimuleren van collageenproductie voor een jeugdige huid.

Lees meer De Wonderen van Granaatappelextract: een boost voor je huid en je energieniveau
close menu