HET merk & wetenschap

WAAR KOMT DE NAAM ZIRTUI VANDAAN?

Zirtui is vernoemd naar de sirtuins, een groep langlevende eiwitten die een centrale rol spelen in de regulatie van celmechanismen die betrokken zijn bij veroudering. Sirtuins werken samen met cofactor NAD+ en er is aangetoond dat ze een positieve invloed hebben op de levensduur van modelorganismen waarin hun functie werd bestudeerd. Tegenwoordig staan ​​sirtuins vooral bekend als de ‘levensduurgenen’.

HOE LANG MOET IK ZIRTUI GEBRUIKEN OM EFFECTEN TE ZIEN?

Zirtui vereist een consistente inname in de loop van de tijd om een ​​optimaal effect te hebben. Wij adviseren om Zirtui minimaal drie maanden achtereen te gebruiken. Daarnaast is het noodzakelijk om een ​​gezonde levensstijl te handhaven. Om u te helpen zorgt een abonnementsmodel er ook voor dat u niet meer benodigdheden bestelt of meer voorraad op voorraad heeft dan u daadwerkelijk nodig heeft.

Hoe zit het met de wetenschap achter het product? KUNNEN DE GEZONDHEIDSVOORDELEN WORDEN BEWEZEN?

Zirtui is gebaseerd op talrijke wetenschappelijke, collegiaal getoetste onderzoeken van verschillende wetenschappelijke groepen die zich richten op antiveroudering en een lang leven.

IS ZIRTUI VEILIG?

Zirtui voldoet volledig aan de EU-regelgeving voor voedingssupplementen en wordt geproduceerd in de EU. Onze formules bevatten alleen ingrediënten waarvan bekend is dat ze veilig zijn en die op Europees niveau zijn goedgekeurd.

WAAROM EEN POEDER EN GEEN PIL?

Veel van onze formules zijn poedermengsels. Dit is om ervoor te zorgen dat u de juiste hoeveelheid actieve ingrediënten binnenkrijgt. Eén dosis van een Zirtui-formule staat vaak gelijk aan het equivalent van meer dan 10 pillen per dag.

WANNEER MOET IK ZIRTUI BEGINNEN?

De Zirtui-producten zijn ontwikkeld om mensen van elke leeftijd te ondersteunen. Je bent nooit te jong of te oud om te beginnen! Ons lichaam begint al op 25-jarige leeftijd ouder te worden. Iedereen die aan zijn gezondheid wil werken, zijn gezondheid en biologische leeftijd wil vergroten, kan baat hebben bij Zirtui.

ZIJN ER SPECIFIEKE Diëten waarvoor ZIRTUI NIET GESCHIKT IS?

Waar mogelijk zijn onze blends vegan, GMO en glutenvrij. De supplementen bevatten een kleine hoeveelheid natuurlijke suikers. Voor specifieke waarschuwingen kunt u het etiket op de specifieke productpagina's raadplegen. Neem bij twijfel contact op met uw arts.

KAN IK VERSCHILLENDE ZIRTUI-PRODUCTEN COMBINEREN?

Ja dat kan! Bekijk DE instructies op de specifieke productpagina's en bouw jouw stapel Zirtui-rituelen op.

DE mix

HOE MOET IK HET mengsel NEMEN?

THE blend is eenvoudig te implementeren in je dagelijks leven. In een zakje zitten 30 porties, genoeg voor een maand. Neem één keer per dag één maatschepje THE blend, bij voorkeur bij uw eerste maaltijd. Ons advies? Voeg het toe aan je eerste glas water, sap of shake. Je kunt het ook mengen met je yoghurt of granola.

Wij raden aan om THE blend 's ochtends in te nemen vanwege de hoge dosering vitamine D. Als je THE blend 's avonds inneemt, kan dit je slaappatroon verstoren. Omdat we er specifiek voor hebben gekozen om geen additieven toe te voegen, moet je het misschien wat grondiger roeren dan bij andere mengsels. Voeg het eenvoudig toe aan een shaker of gebruik onze Zirtui-mixer!

WAAROM IS DE BLEND GROEN?

De groenachtige kleur komt onder meer van de broccolispruiten, een bron van sulforafaan.

HOE SMAAKT DE BLEND?

DE blend is een mix van zeer specifieke ingrediënten van biologische aard. We hebben er specifiek voor gekozen om geen additieven te gebruiken die de kernwaarden van Zirtui kunnen verstoren. Dit betekent dat we ook geen smaakmaskerende toevoegingen hebben gebruikt. Zirtui ziet er 'groen' uit en smaakt 'groen'. Als je de smaak van THE blend niet lekker vindt, meng het dan met een beetje sap, wat (plantaardige) melk, eiwitshake of smoothie.

De droom

WANNEER MOET IK DE DROOM NEMEN?

DE droom is jouw avondritueel, je drankje 1 uur tot 30 minuten voor het slapengaan klaarmaken?

HOE MOET IK DE DROOM NEMEN?

Voeg één scoop toe aan een vloeistof naar keuze en meng goed. Gebruik onze Zirtui-opschuimer voor het beste resultaat. Wil je het wat zoeter? Voeg wat honing of een zoetstof naar keuze toe. THE dream kan gebruikt worden als koude of warme drank.

HOE SMAAKT DE DROOM?

DE droom bestaat uit een basis van kokosmelk en water, met cacao. We hebben een klein beetje natuurlijke zoetstof toegevoegd, afgeleid van stevia, maar als je het zoeter wilt, kun je gerust een zoetstof naar keuze toevoegen.

Zal de droom mij de dag erna slaperig maken?

Nee, DE droom is geen slaappil en zal de dag erna geen invloed op je hebben.

IS DE DROOM VERSLAVEND?

Misschien raak je verslaafd aan je kleine bedtijdritueel, maar de formule van THE dream bevat geen verslavende ingrediënten

De huid

WAAROM ZIT ER GEEN COLLAGEEN IN DE HUID?

Collageen is een groot eiwit en er is geen bewijs dat het bij inname in de huid terechtkomt. In plaats daarvan hebben we ervoor gekozen om de bouwstenen van collageen (aminozuren) en collageenbevorderende ingrediënten aan DE huid te geven.

KAN IK DE HUID PASSEN MET COLLAGEEN?

Hoewel we geen collageenfan zijn, kun je zeker DE huid combineren met het collageen naar keuze.

HOE MOET IK DE HUID NEMEN?

Voeg een schepje van de huid toe aan een vloeistof naar keuze en meng goed. Gebruik onze Zirtui-opschuimer voor het beste resultaat. Wil je het wat zoeter? Voeg wat honing of een zoetstof naar keuze toe. DE schil past ook goed bij wat yoghurt, granola of in een smoothie.

HOE SMAAKT DE HUID?

DE schil bestaat uit een mengsel van verschillende gevriesdroogde bessen, waardoor DE schil een bessensmaak krijgt. Wil je het wat zoeter? Voeg een zoetstof naar keuze toe.

Bestellen en verzenden

ZIJN ER VERZENDKOSTEN?

Elke bestelling van ongeveer 50 euro is gratis

KAN IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN?

Indien uw bestelling niet geopend is en niet beschadigd is, kunt u uw bestelling retourneren. Neem contact met ons op via de contactpagina. Houd er rekening mee dat Zirtui geen verzendkosten kan terugbetalen bij het retourneren van uw pakket.

VERZENDEN U INTERNATIONAAL OF BUITEN DE EU?

Voorlopig is de verzending beperkt tot de EU en het VK. Informeer voor andere landen.

KAN IK MIJN BESTELLING VOLGEN?

Ja, bij het bestellen en betalen ontvang je een e-mail met trackinginformatie.