THE story

THE philosophy

Een individu heeft niet alleen een chronologische leeftijd, maar ook een biologische leeftijd. Hoewel uw chronologische leeftijd gekoppeld is aan de geboortedatum die u op uw identiteitsbewijs vindt, kan de manier waarop een lichaam biologisch ouder wordt voor ieder van ons verschillend zijn. Dit verouderingsproces is gekoppeld aan genetica , maar ook aan levensstijlfactoren zoals voeding, lichaamsbeweging en slaapgewoonten.

De afgelopen decennia zijn wetenschappers begonnen met het ontrafelen van de moleculaire mechanismen achter de verouderingsprocessen van ons lichaam. Hoewel de mechanismen complex zijn, is het duidelijk geworden dat veroudering kan worden bestreden en vertraagd door de juiste levensstijlkeuzes en de juiste voedingskeuzes.

Bij Zirtui willen we u graag helpen langer en gezonder te leven . Het maakt niet uit hoe oud je bent: je verdient een gezonde, gelukkige toekomst ! We weten allemaal dat het aannemen van een gezonde levensstijl de sleutel is om ziekten buiten de deur te houden. Maar soms heb je een extra zetje nodig. Dit is waar Zirtui tussenbeide komt.

Ons merk is diep geworteld in de wetenschap , genoemd naar sirtuins - een groep eiwitten die bekend staan ​​om hun vitale rol bij het reguleren van cellulaire mechanismen die betrokken zijn bij veroudering. Studies hebben aangetoond dat sirtuins de levensduur van bepaalde organismen positief kunnen beïnvloeden, waardoor ze de titel ‘langlevende genen’ krijgen.

De Zirtui-producten zijn ontwikkeld met de principes van veroudering in gedachten en zijn ontworpen om de biologische leeftijd van uw lichaam te ondersteunen. Je bent zo oud als je je voelt! We hebben een reeks supplementen ontwikkeld die zijn ontworpen om iemands gezondheid te optimaliseren, het deel van iemands leven waarin hij over het algemeen in goede gezondheid verkeert en vrij is van chronische ziekten.

Begin vandaag nog je reis met Zirtui en geef jezelf en je lichaam kracht,

ondersteund door de kracht van de wetenschap.

THE founder

Zirtui is opgericht door Dr. Ellen Crabbe, PhD in Moleculaire Biologie. Na te zijn
geconfronteerd met het verlies van naaste familieleden als gevolg van kanker, begon Ellen dat ook te doen
bestudeer de moleculaire mechanismen achter de ontwikkeling van ziekten en ontstekingen
en veroudering van het lichaam. Tijdens haar onderzoek ontwikkelde ze een diepgaande
interesse in nutraceuticals en hoe deze uw gezondheid positief kunnen beïnvloeden
gezondheid en een lang leven. Het is Ellen's doel om het bredere publiek voor te lichten over een lang leven en hen aan te moedigen hun gezondheid serieuzer te nemen. Hoe? Door proactief voor hun lichaam te zorgen, om complicaties op latere leeftijd te voorkomen.

THE future

Onze visie is nu zorgen voor uw toekomst. Wij zien een
gezonde levensstijl als praktijk van preventieve geneeskunde. Dat is onze
geest: door het verstrekken van wetenschappelijke informatie, het bevorderen van een gezond
levensstijl en het ontwikkelen van eersteklas blends, hopen we te helpen bij het creëren van een
samenleving waarin veroudering en ziekte niet langer met elkaar gecorreleerd zijn.

Living for Tomorrow

Jouw keuzes van nu hebben impact op later.

Ga mee op onze missie!

1 van 4